Ananászos csirkeragu

2016.10.14

Hozzávalók


  • 80 dkg csirkemellfilé

  • 1 nagy fej lilahagyma
  • 40 dkg ananászbefőtt (darabolt)
  • 4 ek. szójaszósz
  • 2 tk. fokhagymapor

  • őrölt bors
  • 1 ek. barna cukor
  • 2 ek. balzsamecet
  • 1 tk. őrölt gyömbér
  • olaj 

Elkészítés

1.
A csirkemellet és a lilahagymát felkockázzuk.
Sózzuk, borsozzuk, meghintjük fokhagymaporral és olajon megpirítjuk. 

2.
Hozzáadjuk az ananászt, megszórjuk gyömbérrel és a barna cukorral, és pár percig tovább pirítjuk.

3.
Hozzáöntjük a balzsamecetet és a szójaszószt, majd nagy lángon összepirítjuk, amíg már nem marad alatta folyadék. 

4.
Párolt rizzsel tálaljuk. 

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el