Saslik

2016.10.16

Hozzávalók

  • 20 dkg csirkemell
  • 10 dkg egész gomba (konzerv)
  • 1 fej hagyma
  • 5 dkg füstölt szalonna
  • 10 dkg füstölt kolbász
  • 1 tk. fokhagyma granulátum
  • 1 kk. kakukkfű
  • saslik pálca

  • őrölt bors
  • olaj 

Elkészítés

1.
A saslik pálcákat előző este vízbe áztatjuk. 

2.
A csirkemellet, a hagymát és a szalonnát felkockázzuk.
A kolbászt felkarikázzuk. 

3.
Kevés olajban megforgatjuk a hozzávalókat, fűszerezzük, majd tetszés szerint váltakozva a saslik pálcákra tűzzük. 

4.
Tűzhelyen, sütőben vagy grillrácson minden oldalukon megsütjük őket. 

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el